Om oss

Vår webbplats är en ledande atletisk återförsäljare som erbjuder det bästa urvalet av varumärke, skor, kläder och accessoarer. Sälj alla märken över hela världen varje land.


UPPDRAGSBESKRIVNING


Vårt uppdrag är att leverera den bästa servicen genom att få de senaste och bästa sneakersna till marknaden och skapa en minnesvärd kundupplevelse.

PRODUKT
Vi erbjuder det bästa urvalet av premium märken och stilar - leverera ett relevant produktsortiment som kopplar samman med våra kunders dynamiska livsstil. Denna premiumupplevelse, för våra konsumenter, drivs av kvalitet och inte pris. Vårt sortiment är inriktat på vardagssportskor (produkter som är tillverkade för sport men främst bärs för mode eller användning varje dag), men vi har även den bästa prestanda och friidrott i idrottshallen och online. Vi komplimangerar detta toppklassiga skor med rätt mix av premiumkläder och accessoarer.


PRESENTATION


Vi skapar en premium presentation i butik och online genom att berätta fräscha, övertygande historier om varumärken, kategorier och stilar vi bär. Genom att skapa en engagerande miljö hjälper vi kunden att enkelt navigera genom vårt stora urval och hitta den produkt som passar dem. Vår presentation är ren, välorganiserad och belyser viktiga produkter som lockar uppmärksamhet hos köpcentrum och webbshoppare.

MÄNNISKOR


Nyckeln till att skapa en premium upplevelse är vårt folk. Vårt fokus är att anställa människor som är passionerade för sneakers, sport och service kunder. Associates som behåller eller överträffar våra standarder för excellens hjälper till att få vårt varumärke till liv i butik och online.

Vi är inte här bara för att sälja mer atletiska skor. Vi tror att ett nytt par sneakers kan ändra en persons dag, vecka, månad eller år. Vi kan ändra en persons livsutsikter med rätt par sneakers. Vi kallar det "resneakerization", och vi är ute efter att återskapa globala kunder!