Leveransinformation

Leverans och retur


1.Vi skickar de varor du beställt via Air International Express Company, normalt 5-10 arbetsdagar.

2. Vårt mål är att behandla alla order ASAP. Vänligen tillåt 1-2 arbetsdagar för din beställning att behandlas. Efter betalning mottogs, skickar vi ut dina beställningar i rätt tid. Vi gör alltid vårt bästa för att hjälpa dig spara tid och pengar.

3. Du kan kontakta oss för spårningsnummer som är tillgängligt inom 36 timmar.

4.Please känner dig fri att lägga beställningar på vår hemsida. Vi har tillräckliga produkter i lager. För order mer än 10 st, kan vi erbjuda grossistpris spara mer för ditt företag.

5.Vi är en professionell online-återförsäljare. Leveranstider är baserade på den dag då din beställning skickades och kan normalt ta ytterligare 2 arbetsdagar. Vi garanterar att din beställning kommer att skickas och delieras direkt till din dörr.


Retur- och utbytespolicy


Vi vill gärna ge dig 100% tillfredsställelse. Om du vill returnera dina föremål finns det några steg du behöver följa.

1, Vänligen kontakta oss för att bekräfta returleveransadressen innan du skickar tillbaka varorna.

2, Alla objekt som skickas tillbaka till oss borde vara i sitt ursprungliga skick (dvs inte ändrat eller tvättat, med alla taggar bifogade).

3, Alla beställda föremål är de rätta artiklarna du väljer här.

4, Du måste veta om du returnerar rätt artiklar för återbetalning, alla återbetalade föremål är föremål för en 10% återbetalningsavgift. Frakt och fraktkostnader återbetalas inte.

5, Vi beklagar, men vi täcker inte fraktkostnaden för retur eller utbyte av rätt orderpaket. Du måste vara ansvarig för frakt och hanteringskostnader. När vi får din retur, kommer vi att återbetala dig. Vänligen tillåt flera arbetsdagar för att återbetalningen ska behandlas.


Order Avbeställning


Om du vill Avbryta en beställning måste du begäras innan beställningen har skickats. Vi bearbetar alltid alla beställningar i tid inom 6-8hours efter orderingången.